EARTH OVERSHOOT DAY: GØR EN LILLE, MEN REEL FORSKEL MED EN JUICEKUR FRA ANNA + JUICEN

I anledning af den årlige Earth Overshoot Day er det desværre officielt pr. dags dato, at jordens udnyttede ressourcer, hypotetisk set, hører op. En trist melding på en dejlig, omend blæsende, sommerdag, men det er desværre realiteten. Men der kan gøres en lille forskel med en juicekur lige nu og her.

 

På mindre end otte måneder har vi forbrugt så meget, at det overstiger Jordens evne til at genskabe, hvad vi har brugt. Det er en sørgelig melding, men ikke desto mindre sandheden og noget vi bør forholde os til.

Her hos ANNA + JUICEN foregår alt ellers så bæredygtigt som muligt, og hele tiden med miljøet på sinde. Det ligger os på hjerte at passe på jorden, da naturen giver os så meget lykke og derudover også er grobund for vores lille butik og vores produkter. Der leveres i elbil, glasflaskerne genbruges og leveringsturene gennemtænkes grundigt, så der ikke spildes unødvendige kilometer på vores ture rundt i landet og vi opfordrer altid folk i nærområdet til at gå en lille tur ned og hente varerne, fremfor at få dem bragt. Derudover er vi meget glade for at bruge sæson-råvarer, da de, udover at være de mest friske og lækre, er dem der er brugt mindst mulig transport på at få fra leverandør og ned i flaskerne. 

At en juicekur kan gøre noget godt for miljøet, sådan mere indirekte, er også noget,der er værd at tage med. Når du detoxer et par dage om ugen, vil du automatisk skære disse dage ud mht. transport til indkøbsmulighed, nul kødforbrug, nul opvask og du vil derfor hjælpe jorden ved at sætte disse faktorer på standby de pågældende dage. Det lyder måske ikke af meget, men i det store billede og hvis alle indbyggere gjorde dette et par gange om ugen, vil det dog alligevel kunne mærkes. 

Og lidt er bedre end intet, når vi taler om at skåne Moder Jord. 

Derfor tager vi i dag og i morgen det første skridt på Earth Overshoot Day, hvor vi derfor giver 25% rabat på ale vores JUICEKURE. Jo flere dage du vælger, jo bedre for miljøet. 

Så kan planeten tage sig et lille, velfortjent hvil, mens du nyder godt at alle de gode vitaminer, mineraler og næringstoffer. Det må da siges at være win-win hele vejen rundt. 

Happy Earth Overshoot day! 😊