EN MENTAL SEJR - af Amalie Hertz

Unge, tidligere elite badmintonspiller Amalie
Hertz har været på juicekur og beskriver her
med egne ord sit juicekur-forløb.Hej mit navn er Amalie, og jeg er 21 år. Jeg  er en meget aktiv pige, der elsker at prøve nye ting indenfor kost, træning og velvære. Jeg har siden, jeg var lille, altid spillet badminton på eliteplan og har derfor altid haft et vist fokus på kost og ernæring kombineret med træning. Hovedårsagen til, at jeg fik lyst til at prøve
Anna + juicens 3-dages juicekur, var, at jeg synes, min krop trængte til en
udrensning/nulstilling. Samtidig synes jeg, det er en god måde at kickstarte en lidt
sundere hverdag. For mig er det en udfordring at gennemføre en juicekur, da det
er hårdt ikke at spise ’normalt’ i 3 dage. Det er derfor en sejr, når man gennemfører den, og jeg synes personligt, at det giver en mere motivation til at spise sundere og generelt leve bedre efter kuren, da ens hårde arbejde skal have en vis betydning.

Jeg har før prøvet at være på juicekur, og Anna + juicen er indtil videre den bedste! Jeg kan godt lide, at man kan få lov at supplere sin kur med grønt, og at der er en suppe til aftensmad, hvilket gør, at kuren ikke føles så stram som andre. Det største plus ved kuren er, at alle juicerne er gode og smager godt. Min personlige favorit er uden tvivl ’Havtorn’, men den, der mætter mest, er ’Måltidet’. Jeg er også helt vild med Anna + juicens røde shots, de er virkelig forfriskende, og man føler sig klar i hovedet efter.

Mit bedste råd til andre, der godt kunne tænke sig at prøve en kur, skulle være, at de sørger for at have så lidt planer som muligt de dage, de er på kuren. Det er vigtigt, at man slapper af, da kroppen automatisk vil
være en smule afkræftet i takt med, at man ikke får den samme næring som normalt. Anna + juicen anbefaler, at man mediterer i mens man er på kuren, hvilket jeg også fandt interessant. Det giver en form for ro, og man føler sig tilpas og dejligt afslappet bagefter. Jeg valgte selv at droppe mine træningspas for ikke at komme i for stort kalorie-underskud og for ikke at presse kroppen mere end nødvendigt. I stedet for mit daglige træningspas gik jeg en god gåtur i den friske
luft.

photo: Koen Mutton


Den største udfordring ved at være på en tredages juicekur mødte jeg på anden dagen omkring middag. Tre dage føltes pludselig som en evighed, og man har svært ved at se, hvordan man skal klare en hel dag mere uden ens normale energi. Fra middag til jeg gik i seng var mentalt hårdt, og jeg følte, det bare var noget, der skulle overstås. På tredje dagen vågnede jeg heldigvis med god
energi, overskud og motivation til at klare den sidste dag.

Tak for denne gang. Jeg glæder mig til at
tage min næste kur.

Amalie Hertz.