ADIDAS RATS x INTENSE

Anna har været forbi træningsgruppen RATS by ADIDAS for at fortælle om vores nyeste juiceforløb INTENSE.

Gruppen der både består af mænd og kvinder i aldersgruppen 25 - 35 år træner 3-5 gange ugentligt og har alle en meget aktiv baggrund. De testede INTENSE juicene over 4 dage og var alle super tilfredse med både virkning, smagsindtryk og den bæredygtige profil Anna+Juicen har.

Intenseforløbet er både for den aktive person men også for den nysgerrige type der blot ønsker en variation af tekstur, smag og virkning af juicene. KØB INTENSE HER

https://www.annaogjuicen.dk/collections/frontpage/products/intense

Intense juicene kan varmt anbefales til folk der kan lide at holde sig i gang. De er især brugbare efter et godt træningspas hvor de læskende lækkerier giver kroppen masser af energi til at restituere.

 

Vi spurgte Coach Kallon (@kallontraining) ind til hans personlige mening om juicene:

 


“Den grønne er min favorit da den kan bruges som et sundt, hurtigt og røv lækkert måltid på en travl morgen, hvor du gerne vil nå at røre dig inden arbejde. Jeg drikker 1/3 til halvdelen før morgentræning/løb og resten bagefter. Især kokosvandet i denne er en genistreg for aktive folk, da det både hydrerer kroppen og giver et godt modspil til resten af ingredienserne.

Det er fedt med et ingefær shot, der rent faktisk smager af noget, og hvor det ikke kun består af 10% ingefær, som de fleste andre. Det er lækkert med et gult shot om morgenen, til at sætte strøm til kroppen og komme godt i gang“

Victoria Rosberg: 
“ Heldigt min mave er i god form, tænkte jeg, da jeg så, de juices Anna havde med. God form til at rumme meget mad. 

INTENSE er et genialt indspark i en træningsramt hverdag. Juicene er meget forskellige, både hvad smag, tekstur og næring angår, men er uden tvivl alle gode for din krop! Kuren skulle vidst vare 3 dage, men juicene var væk længe før det.... Og PS. den røde og den grønne forsvandt først”
Ingo Valentin: 
Intense juicene kan varmt anbefales til folk, der kan lide at holde sig i gang. Især burgbare efter en god omgang træning, hvor det er læskende lækkerier, der giver kroppen god energi til at bygge op igen.
Den grønne er min favorit, som kan bruges som et sundt, hurtigt og røv lækkert måltid på travl morgen, hvor du gerne vil nå at røre dig inden arbejde. Jeg drikker 1/3 til halvdelen før morgentræning/løb og resten bagefter. Især kokosvandet i denne er en genistreg for aktive folk, da det både hydrerer kroppen og giver et godt modspil til resten af ingredienserne.
Det er fedt med et ingefær shot, der rent faktisk smager af noget, og hvor det ikke kun består af 10% ingefær, som de fleste andre. Det er lækkert med et gult shot om morgenen, til at sætte strøm til kroppen og komme godt i gang. 

Her er et par fotos fra dagens træning:

 

 

 

 

 

Vi stillede Jasmin Hyldborg et par spørgsmål:

“Hvordan smagte juicene?”
INTENSE juicene var et lækkert udvalg af forskellige juice i stærke farver og med masser og friske smage!

“I hvilken sammenhæng drak du juicene i?
Jeg drak “den grønne juice” som en måltidserstatning efter min morgenløbetur på en varm sommerdag. Det var en rigtig lækker måde at kickstarte min dag med frisk luft, motion og en stor mættende juice

“Hvilken var din favorit”
Min favorit var den røde juice med rødbede og ingefær. Ud over en flot farve havde juicen en god smag! Den blev drukket efter en morgen badetur i nordhavn. Helt perfekt setting.

“Gav de forskellige juices mening i forhold til et aktivt liv?”
Når man træner meget og er aktiv er det altid tiltrængt at få noget friskt og læskende indenbords. Derudover er det jo vigtigt at sørge for at man er dækket på vitamin behovet (det er det jo altid, men især når man bruger kroppen så meget som vi jo gør)! Det behov får man jo dækket med juicen.

“Ville du anbefale andre der træner meget at prøve INTENSE?”
Ja helt klart! Både som tilskud til din almindelige kost eller som måltidserstatning (det gælder nok kun den grønne juice som jo nærmest er en smoothie)

 

Julie Gangsted:

Den røde juice løber helt sikkert med sejren hos mig! Den fungerer super godt inden en træning til lige at give lidt ekstra energi. Derudover smager den så lækkert af sommer og sundhed!
Det gule ingefærshot er et shot der vil frem i livet! Jeg elsker ingefær, og gerne en masse af det, så det er lige i min ånd. For mig fungerede det rigtig godt at tage 1/2 shot om morgenen for at vågne og 1/2 shot efter en workout for at føle sig helt klar til dagen. Eftersom det er et 250ml stort shot med masser (!) af power, er der rigeligt til at dele glæden i to!


FOTO : JESPER PALERMO