Sommer, sol og pop-up arrangementer: ANNA + JUICEN + OPLEV SØRIS

 Sommeren er i fuld gang og temperaturen er helt deroppe, hvor vi ærlig talt næsten ikke kan holde det ud. Vejret viser sig fra sin allerbedste side og det udnytter vi til fulde med masser af strandture, middagslure i liggestolen samt spisetider og en menu, der kun afgøres ved hvad man lige har i køleskabet. 

      
       

Sommerferien kalder nemlig på de mere afslappede og laissez-faire rutiner, hvor man tager alt som det kommer og man dasker lidt rundt og gør hvad man har lyst til. For eksempel vil vi anbefale dig at daske et besøg forbi Søris, der med deres arrangementer ved ’Oplev Søris’, har igen inviteret ANNA + JUICEN forbi d. 7. august, hvor der, ligesom sidste gang vi var på besøg, bliver disket op med lækre juices og en, som altid, snakkesalig Anna, der med glæde fortæller om vores lækre juices. 

Vi var hurtige til at benytte os af de vitaminrige og superfriske råvarer, der på bedste økologiske vis dyrkes på Søris, der kun ligger cirka 40 km nordvest for København. Et oplagt udflugtsmål til de sidste sommerferiedage med børnene, hvor mange hyggelige og naturrige oplevelser venter forude på Sørisgaard. 

Vitaminer og mineraler var der nok af til de besøgende gæster, da vi lavede friske juices med blandt andet gulbeder, rødbeder og hvide og alm. gulerødder.

 

 

Foto: Søris 

Foto: Anna 

Beder er grove grøntsager, for de er rige på vitamin B og C, kalium, kostfibre og mineraler, især jern. Det kan medvirke til at mindske forhøjet blodtryk og andet godt – også til immunsystemet, som disse dage helst skal virke upåklageligt.

Friske gulerødder, som lige er hevet op af jorden, er der også puttet i denne Søris-udgave, og de er også rige på fibre, som er gode for fordøjelsen og derudover også har et højt indhold af vitamin A og K, som optages sammen med fedt, så det er derfor en god idé at indtage sammen med noget god mad, så du får det fulde udbytte af de lækre vitaminer.

ANNA + JUICEN er som sagt atter at finde på Sørisgaard til OPLEV SØRIS den 7. august. Følg linket for mere info https://www.soeris.dk/oplev-soeris/ Ses vi?