Store flyttedag: ANNA + JUICEN STUDIO er flyttet i nye, charmerende lokaler på Baldersgade

Det gamle trykkeri på Baldersgade 16a, er nu vores nye adresse – et gammelt og charmerende trykkeri, med mere plads til vores produkter og til at afholde løbende arrangementer. Med et par heftige uger og en masse logistik, der skulle falde på plads, kan vi nu endelig præsentere det nye og toptunede studio for vores kunder.

80 m2 af den lyse og indbydende slags, venter nu kun på at vores dejlige kunder kommer forbi for at se vores nye og lækre lokaler, beliggende på Nørrebro. Placeret i en hyggelig baggård, ringer du blot på, for at blive inviteret indenfor, hvor vores sædvanlige, sunde juices står klar - i det åbne køkken bliver der presset og produceret ANNA + JUICENs lækre sortiment. Lokalerne minder lidt om et atalier eller studie og her er både hyggeligt og insta-venligt.

Alle er velkomne til at besøge os – vi ligger i cykelafstand fra den gamle butik. Og tusinde tak til alle dem, der allerede har trodset vejret og er kommet forbi - jeres støtte betyder alverden! 💚 

 

Julen er derudover lige om hjørnet og vi glæder og til at fejre den sammen med familie og venner – tiltrængt med noget kvalitetstid efter et hårdt år, præget af Corona og nedlukninger samt klargøring af vores nye sted. Vi har gudskelov klaret os igennem (takket være jer), men derfor er det også vigtigt at trykke på pause-knappen ind imellem. Det gør vi fra d. 19.-26. december, hvor vi holder juleferie. Det er dog naturligvis stadig muligt at købe gavekort både fysisk og online, hvis du endnu mangler en god og sund gave, til én du har kær.

Vi håber at I alle får en dejlig og tryg jul, hvor I tillader jer selv at nyde den gode julemad, der giver godt med energi til kroppen, der lige nu kæmper med at holde på varmen og samtidig levere dig et solidt immunforsvar. Supplér med vores gode juices og din krop og helbred vil være i topform til vi ses igen. 

Husk at man kan allerede nu, kan få 25% rabat på sin januar juicekur, hvis der bestilles allerede nu. Brug koden ANNA25 ♻️

 

Fra alle os, til alle jer.

- glædelig jul! 🎄