KOM GODT IGANG

ANNA+ JUICENS JUICEKUR

Vi har udviklet en sæsonbaseret juicekur som er afstemt til de skiftende danske årstider og som giver dig et skud af sundhed i hverdagen.

Juicekuren er skabt af de bedste råvarer, hvor vi håndpresser juicen til det færdige produkt og sikrer os den kortest mulige tid mellem juicepresning og indtagelse. Vores ambition er at give dig en frisk start uanset din personlige motivation.

Du er sikret friske juice gennem hele din juicekur. Bestiller du en fem dags juicekur skal du være opmærksom på at du skal afhente af 2 omgange. Dette vil du blive informeret om ved en opringing af vores personalet.

Vores juicekur vil give dig og din krop en frisk start. Alle vore juice er sammensat af friske sæsonbetonede og delvist økologiske råvarer.

Anna + Juicen’s juicekur ønsker at du får en god og behagelig juicekur.

Vi håber at du bryder nogle vaner, så som at spise fast føde (kød, brød, sukker) i det gældende forløb men også fokuserer på de givende oplevelser juicekuren tilbyder - f.eks et forøget indtag af grøntsager og unikke superfoods såsom aktivt kul eller blå spirulina. Det er vigtigt for os, at du vurderer forløbet ud fra dit eget udgangspunkt, og derfra sætter fantastiske målsætninger såsom- vægttab, udrensning, kostomlægning, ændring af vaner m.m.

Såfremt det er første gang, at du går på juicekur, anbefaler vi at du supplerer din kur med grøntsags fon, dine ynglings grøntsager og evt et kogt æg sammen med din morgen lemonade.

Her svarer Anna på de spørgsmål vi oftes for stillet: https://youtu.be/vA4W9TpEgAA

ANNA+JUICEN SUPPEKUR

Anna + Juicens suppekur er udviklet ud fra de samme værdier som juicekuren, hvor vægten bl.a. er lagt på sæsonens råvarer. Metoden med at presse saft som udgangspunkt for kuren gælder også for suppekuren og har fokus på gode danske råvarer som rødbede, spinat, gulerødder som hovedingredienser. Hertil kommer andre råvarer og forskellige toppings.

Suppekuren er et boost til din daglige kost i efterår/vinterhalvåret, hvor du får et tilskud af vitaminer. Anna + Juicen har lavet 3 forskellige typer supper, hvoraf den ene suppe er kold. Alle 3 supper er  rige på vitaminer som A, B, C-vitamin, K1-vitamin, kalium, natrium, fosfor, kalk, magnesium, betakaroten (både fra rødbeden og selvfølgelig guleroden) og folat. 

I denne årstid, hvor mørket falder på, har vi valgt at supplere kuren med en MORGEN BOOSTER. Den er lavet af antiinflamatoriske krydderier, krydderurter samt presset æble og øko-honning fra Drejergården. 

Suppekuren er fuld af fiberrige ingredienser. Vi har valgt at lave topping til alle supperne, som selvfølgelig kan fravælges. Anna + Juicen har skabt nogle supper, der har en meget “madagtig” smag. Dagligt skal du indtage 1 glas varm “smilende morgen” , 1  smoothie og 3 supper. Supperne er frosne, når du afhenter dem og to af dem kræver et opkog inden servering. 

Som med juicekuren ønsker vi, at du sætter din egen personlige målsætning med dit “suppe-retreat” og supplerer med grøntsager, såfremt du føler et behov for dette. Vi håber og anbefaler, at du vil prioritere dig selv højt i dit forløb og meditere dagligt samt får en masse frisk luft.