Retreat

ANNA+DIG

Jeg tror på vigtigheden i at investere i sig selv. I en travl hverdag, hvor vi skal præstere både privat og professionelt, er det let at glemme sig selv. Derfor har jeg sammensat et unikt retreat ud fra min årelange erfaring med mental og fysisk sundhed og bæredygtighed blandt andet som elitesportsudøver og iværksætter. På retreatet vil du få mulighed for og fundament og rammer til at prioritere DIG, så du kan vende tilbage stærkere i egen krop, både fysisk og mentalt. 

Over 4 dage går vi sammen for at være tilstede i nuet og skabe de bedste rammer for dig, som ønsker ro, solbrune skuldre, kropslig, sjælelig og mentalt velvære og ikke mindst følelsen af, at du har givet dig selv et kærligt boost. Du bliver en del af et lille fællesskab, hvor vi sammen skaber fundament for nye sunde vaner. 

 Alle kan deltage uanset udgangspunkt. Du behøver altså ikke at have erfaring med yoga og mindfulness, da vi giver dig værktøjerne og tager udgangspunkt i netop dig. 

Vi starter hver morgen med limonade af aktivt kul til at kickstarte fordøjelsen og session af en yoga instruktør, som vil fokusere på udrensning og stressreduktion. Du vil under opholdet få serveret fantastiske vegetariske og antiinflammatorisk mad lavet efter opskrifter udviklet eksklusivt til retreatet af kok Eva Hurtigkarl.

 Casa Fiona i smukke Almaria Provinsen

Retreatet finder sted i den private villa Casa Fiona, som ligger i området Aguilas (Javiara)  i det sydøstlige Spanien tæt ved Middelhavet. Området ligger ca 2 timers kørsel fra Allicanete lufthavn.

Hvad får jeg?

Retreatet har eksklusivt plads til 8 personer, da det er vigtigt for mig, at der er fokus på hver enkelt deltager. Du har fri adgang til alle villaens eventyrlige faciliteter, som vi har helt for os selv. Du får, udover vores planlagte program med yoga, mindfuldness og pilates mulighed for at deltage i flere udflugter med sansemotorisk fokus.  Der vil være fuld forplejning og mulighed for at booke massage (aftales nærmere). 

YOGA, PILATES OG MEDITATION MED SANDRA VALENCIA INDEHAVER AF HAVA BALANCE

Hava balance er et bæredygtigt univers, hvor du finder guidede online videoer, fysiske events rundt om i landet og personlige forløb. Alt sammen for at støtte dig, i at leve dit liv, i større flow.

Jeg kombinerer kernestyrken fra Pilates & Yoga, så kroppen bevæges og stimuleres i alle led. På den måde finder vi langt større ro i krop, sind & sjæl. Og når vi snakker om balance, kommer vi ikke uden om meditation. Meditation er betegnelsen for en mental aktivitet. Du øver dig så at sige, i at være nærværende med dit åndedræt og det som er lige nu. En øvelse der kræver tålmodighed og kærlig indsigt. En praksis der i den grad, vil hjælpe dig til at holde balancen i livet.

Både Yoga, Pilates & Meditation reducerer i stor grad stress og indre uro. Øvelserne giver dig mere energi, overskud og mental styrke. De booster dit immunforsvar og øger din kreativitet, selvkærlighed og glæde i livet.

 Pris pr. deltager: 6.999 kr.

 Retreatet inkluderer:

 • 4 dage og 4 overnatninger i luksusvillaen Casa Fiona fra den 14-18. september 2023
 • 3 daglige vegetariske måltider af friske lokale råvarer lavet på opskrifter af Eva Hurtigkarl
 • Grønne juices, limonade med aktivt kul og diverse sunde snacks
 • Undervisning og vejledning i Pilatas og Yoga af Sandra Valencia indehaver af Hava balance
 • Guide til stressreduktion og mindfulness
 • Sanse motoriske udflugter  samt tur til Europas smukkeste krystalgrotte La Geoda DePulpi se link herunder: 

https://www.bbc.com/travel/article/20220721-the-worlds-largest-crystal-cave

 • Adgang til alle villaens faciliteter, blandt andet pool og den eventyrlige kaktushave
 • Mulighed for transport til og fra lufthavn* (vi sender anbefaling til flyafgange) Ønsker man andre afgange end anbefalet, vil transport til retreatet ikke være inkluderet. 
 • Overnatning i 2 personers værelser med dobbeltsenge**

            * Prisen inkluderer ikke fly 

            ** Værelserne har 3 dobbeltsenge og 2 enkeltmandssenge. 

 

 

 

Handelsbetingelser:

 1. Tilmelding og betaling: Tilmelding sker ved betaling via hjemmesiden. Du vil løbende modtage info via mail. Ønsker du dit køb refunderet, kan dette ske indtil 7 dage før opholdets start. Sker aflysningen efter de 30 dage, vil du ikke kunne få refunderet dit køb. 
 2. Sikkerhed og ansvar: Deltagelse på retreatet er på eget ansvar. 
 3. Ændringer: Vi forbeholder os rettighed til at foretage ændringer i opholdets program, tidsplan eller undervisere. 
 4. Adfærd og respekt: Vi forventer, at man behandler alle faciliteter under retreatet med respekt. Desuden forventer vi en respektabel opførsel fra alle deltagere og undervisere på retreatet. Det omfatter også en nultolerance politik over for mobning, diskrimination eller enhver form for chikane. Vi forventer, at du tager private telefonsamtaler og/eller arbejdsrelaterede samtaler på værelset, da dette kan være forstyrrende for andre deltagere. 
 5. Fortrolighed og persondata: Vi indsamler, opbevarer og beskytter persondata fra deltagerne i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.